Impressie

Voor een impressie van onze werkzaamheden kunt u op deze pagina verschillende voorbeelden vinden van projecten waar we aan hebben gewerkt. Per project staat toegelicht van welke technieken gebruik is gemaakt op dit werk. Voor een toelichting van deze technieken en de diensten die wij leveren kun u hier klikken.

Woonhuis 1
In dit woonhuis is schilderklaar stucwerk aangebracht en zijn de hoeken rond afgewerkt. Op de vloer is beton cire aangebracht. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van verfspuitwerk en de plinten zijn gelakt.

Woonhuis 2
In dit woonhuis is schilderklaar stucwerk aangebracht en is de afwerking gedaan met kalkverf. In de badkamer is bovenin betonlook stucwerk aangebracht en aan de onderkant van de badkamer is tadelakt aangebracht. Dit is net als beton cire een waterdicht product.

Woonhuis 3
In dit woonhuis is schilderklaar stucwerk aangebracht en is de afwerking gedaan met kalkverf en gewone verf.

Schouwen
Een aantal voorbeelden van schouwen in verschillende woningen en in een showroom waarvan het stucwerk en de afwerking door ons is gedaan.

Betonlook en Beton Ciré
Hierbij staan voorbeelden van werken waar betonlook stucwerk is aangebracht. Op de laatste twee foto’s is een voorbeeld te zien van beton ciré wat in deze badkamer op wanden en vloer is aangebracht. Aangezien het waterdicht is heeft deze klant ervoor gekozen het douchegedeelte ook volledig van beton ciré te maken.

Bedrijven
Onderstaand werk is geleverd voor bedrijfspanden. Bij het eerste bedrijf is betonlook stucwerk aangebracht. Bij het tweede bedrijf is stucwerk aangebracht en is het plafond gespoten met verf in een goud kleur.

Verfspuitwerk verwarming, trap, deuren, plinten, kozijnen
Naast verfspuitwerk voor wanden en plafonds is het ook mogelijk om verfspuiten toe te passen op andere onderdelen zoals plinten, kozijnen, deuren, verwarming en trap.

Film 

U kunt tevens de volgende film bekijken voor een impressie van onze werkzaamheden: